مردم به مواد غذایی بسته بندی اعتماد کنند

مردم به مواد غذایی بسته بندی اعتماد کنند

کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مردم خواست به مواد غذایی بسته بندی شده اعتماد کنند و کمتر به سمت مصرف مواد غذایی فله ای بروند.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، فرید اردیخانی در جمع خبرنگاران از مضرات مواد غذایی فله ای یاد کرد و افزود: در تهیه بسیاری از این مواد مانند انواع روغن ها نظیر روغن کنجد مسائل بهداشتی رعایت نمی شود و حتی ممکن است از مواد کپک زده و مانده در تهیه آنها استفاده شود.
وی ادامه داد: مواد غذایی بسته بندی شده چندین بار مورد بازرسی قرار می گیرند و آزمایش می شوند و ضریب اطمینان سلامت آنها بیشتر است.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مردم خواست اطمینان بیشتری به صنعت غذایی داشته باشند و بخاطر مسائل مالی و یا به بهانه طبیعی و ارگانیک بودن، به سمت مصرف مواد غذایی فله ای نروند.
این کارشناس تغذیه سپس توصیه هایی برای کاهش مصرف نمک داشت و افزود: در گذشته از نمک به عنوان نگهدارنده مواد غذایی استفاده می شد، اما اکنون دید عموم به آن تغییر کرده و به عنوان یک طعم دهنده استفاده می شود.
اردیخانی با بیان اینکه باید نمک را از غذاها و سفره حذف کنیم، تاکید کرد: جایگزینی که برای طعم دادن به غذاها قابل استفاده است، انواع طعم دهنده های طبیعی هستند.
وی آبلیمو طبیعی، پودر آویشن، آب گوجه طبیعی و ... را از جمله موادی دانست که می تواند به عنوان طعم دهنده جایگزین نمک شود.

 تاریخ : چهارشنبه 8 دی 1395     تعداد بازدید : 401