مصارف خوراکی محصولات ثمر

مصارف خوراکی محصولات ثمر

سس

استفاده از روغن کنجد ثمر در تهیه سس های روان یکی دیگر از کاربردهای آن است.
روغن کنجد مانند پوششی بر روی اجزای سس قرار می گیرد و با پخش کردن عطر و طعم سس موجب خوشمزه تر شدن غذا می شود.
کاربرد عمده دیگر روغن کنجد ثمر استفاده از آن در مایونز و سس های غلیظ سالاد می باشد.

غذاهای آماده

روغن کنجد ثمر به دلیل پایداری اکسیداسیونی و قابلیت ماندگاری بالا سبب حفظ عطر و طعم محصولات غذایی کنسروی می گردد. با توجه به اینکه در فرایند استریلیزاسیون کنسروها از دمای بالا بهره گرفته می شود استفاده از روغنی با مقاومت حرارتی و ماندگاری بالا سبب حفظ کیفیت محصول نهایی خواهد شد.

شیرینی و شکلات

روغن کنجد ثمر به دلیل جذب کمتر باعث می شود تا بتوانیم محصولات بیشتری را با روغن کمتری تهیه نماییم. همچنین استفاده از روغن کنجد باعث می گردد تا شیرینی های تهیه شده با این روغن ضمن حفظ طعم و بوی مطبوع خود برای مدت زمان بیشتری تر و تازه بمانند.